Chef-kok

38 uur | Fulltime

INNOVATIEVE & CREATIEVE CHEF-KOK GEZOCHT
Ben jij de chef-kok die plezier haalt uit koken, het bedenken van nieuwe gerechten en vind je het altijd een uitdaging om de wensen van de gasten te onderzoeken en hier op in te spelen? Vind jij het een uitdaging om een heel keukenteam aan te sturen, leerlingen op te leiden en ervoor te zorgen dat alles voor elkaar is in de keuken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkplek
Eleven Wine & Food is een wijnbar-restaurant dat momenteel geopend is van dinsdag t/m zaterdag voor zowel lunch als diner. In de avonden blijven we ook nog gezellig open voor de borrelaars, waar men kan genieten van een goed glas wijn met een goed gevulde borrelplank. Bij Eleven vinden wij een fijn gezelschap met goed eten het belangrijkste! Daarom bieden wij onze gasten aan om samen te genieten van gerechten, middels een verrassing shared dining concept of een heerlijke lunchplank in de weekenden. Daarnaast serveren we nog een aantal voor- en hoofdgerechten voor onze gasten die toch voor wat meer zekerheid willen gaan.

Jouw functie
Als chef-kok bij Eleven Wine & Food:

  • ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van onze keuken, waarbij je een team van koks aanstuurt en motiveert.
  • ontwikkel en vernieuw je onze menukaart, waarbij je zorgt voor verrassende en unieke gerechten voor zowel het shared dining concept als onze reguliere dinerkaart. We streven er naar om per seizoen een nieuw menu neer te zetten, hierbij heb jij als chef-kok veel vrijheid en kun je al je creativiteit hierin kwijt.
  • draag je zorg voor een efficiënte keukenplanning en waarborg je de kwaliteit en presentatie van de gerechten
  • leef je de normen op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en HACCP-richtlijnen na
  • stimuleer je een positieve werkomgeving.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding én minimaal 2 jaar keukenervaring
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade
  • Je hebt kennis van nieuwe foodtrends en komt graag met innovatieve ideeën die in de praktijk goed in te zetten zijn
  • Je bent creatief in het bedenken, bereiden en presenteren van gerechten
  • Je hebt kennis van HACCP-richtlijnen en zorgt dat deze opgevolgd worden

Jouw menu
Wij bieden jou allereerst een uitdagende functie. Waar je naast een goed salaris (afhankelijk van ervaring en kennis), vakantiegeld, een pensioenregeling ook nog 25 vakantiedagen krijgt om uit te rusten. Ook krijg je op langere werkdagen van ons gratis personeelseten en heb jij na deze werkdag ook recht op een heerlijke borrel.

Het leukste van deze functie is misschien nog wel dat er veel ruimte is om je te ontwikkelen en dat je de vrijheid krijgt om je eigen gerechten samen te stellen!

Lijkt deze uitdaging jou wel wat? Dan hopen we je snel te ontmoeten.